Zapečena tjestenina sa tunjevinom i gljivama

Kategorije:

Vrijeme pripreme
20 minute
Vrijeme kuhanja
30 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Postavio
Postavljeno
250 g
tjestenina
1 konzerva
supa od celera
125 ml
majoneza
250 g
cheddar sir
120 g
celer
1/2 glavica
Crveni luk
120 g
gljive
1 kašičica
Biber
200 g
konzervisana tunjevina
Zapečena tjestenina sa tunjevinom i gljivama
  1. Skuhajte tjesteninu u slanoj vodi.
  2. Pomiješajte tjesteninu, mlijeko,biber, majonezu, tunjevinu, isjeckani luk, supu i gljive.
  3. Sve sastojke stavite u vatrostalnu posudu, pa pospite naribanim cheddar sirom.
  4. Pecite u rerni na 200 °C 30 minuta, pa poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*