- Vrijeme pripreme
- 20 minute
- Vrijeme kuhanja
- 30 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Postavio
- Postavljeno
- 31.10.2012
- 250 g
- tjestenina
- 1 konzerva
- supa od celera
- 125 ml
- majoneza
- 250 g
- cheddar sir
- 120 g
- celer
- 1/2 glavica
- Crveni luk
- 120 g
- gljive
- 1 kašičica
- Biber
- 200 g
- konzervisana tunjevina

- Skuhajte tjesteninu u slanoj vodi.
- Pomiješajte tjesteninu, mlijeko,biber, majonezu, tunjevinu, isjeckani luk, supu i gljive.
- Sve sastojke stavite u vatrostalnu posudu, pa pospite naribanim cheddar sirom.
- Pecite u rerni na 200 °C 30 minuta, pa poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!