Zapečena tunjevina s tjesteninom i lukom

Kategorije:

Vrijeme pripreme
4 minute
Vrijeme kuhanja
60 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Postavio
Postavljeno
200 g
tunjevina
1/2 glavica
Crveni luk
200 g
tjestenina
1 konzerva
konzervisana krem supa od gljiva
1 po potrebi
Biber
2 kriška
sir
Zapečena tunjevina s tjesteninom i lukom
  1. Kuhajte tjesteninu slijedeći uputstva na ambalaži a zatim ocijedite.
  2. U posudi za pečenje pomiješajte kuhanu tjesteninu, luk, tunjevinu i biber.
  3. Poredajte sir po vrhu i stavite u pećnicu.
  4. Pecite 60 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
  5. Izvadite i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*