Zapečena tunjevina s tjesteninom i lukom

Služi: 1 osobuKuhanje: 60 minutaPriprema: 4 minuta
Zapečena tunjevina s tjesteninom i lukom

Sastojci

Tunjevina:
200 grama
Crveni luk:
1/2 glavice
Tjestenina:
200 grama
Konzervisana krem supa od gljiva:
1 konzerva
Biber:
Po želji
Sir:
2 kriške

Instrukcije

  1. Kuhajte tjesteninu slijedeći uputstva na ambalaži a zatim ocijedite.

  2. U posudi za pečenje pomiješajte kuhanu tjesteninu, luk, tunjevinu i biber.

  3. Poredajte sir po vrhu i stavite u pećnicu.

  4. Pecite 60 minuta na temperaturi od 170 stepeni.

  5. Izvadite i poslužite.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.