Zapečene artičoke sa bijelim lukom i parmezanom

Vrijeme pripreme
6 minute
Vrijeme kuhanja
25 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Predjela
Postavio
Postavljeno
400 g
konzervisane artičoke
1 šolja
majoneza
1/2 šolja
parmezan
1 češanj
Bijeli luk
1/7 kašičica
ljuti umak
1/4 kašičica
paprika
1 po potrebi
keks
Zapečene artičoke sa bijelim lukom i parmezanom
  1. U većoj zdjeli pomiješajte artičoke s majonezom, parmezanom, lukom i ljutim umakom.
  2. Prespite smjesu u podmazanu posudu za pečenje.
  3. Pospite sa paprikom i pecite 25 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
  4. Izvadite iz pećnice i poslužite uz keks.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*