- Vrijeme pripreme
- 6 minute
- Vrijeme kuhanja
- 25 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 3.5.2013
- 400 g
- konzervisane artičoke
- 1 šolja
- majoneza
- 1/2 šolja
- parmezan
- 1 češanj
- Bijeli luk
- 1/7 kašičica
- ljuti umak
- 1/4 kašičica
- paprika
- 1 po potrebi
- keks

- U većoj zdjeli pomiješajte artičoke s majonezom, parmezanom, lukom i ljutim umakom.
- Prespite smjesu u podmazanu posudu za pečenje.
- Pospite sa paprikom i pecite 25 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
- Izvadite iz pećnice i poslužite uz keks.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!