- Vrijeme pripreme
- 8 minute
- Vrijeme kuhanja
- 15 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 10.7.2013
- 1 kašika
- Maslinovo ulje
- 1 1/2 kašika
- jabučni ocat
- 1 kašičica
- luk
- 1 češanj
- Bijeli luk
- 1/4 kašičica
- Sol
- 1/7 kašičica
- Biber
- 1 1/2 šolja
- mahune
- 1 kašika
- Prezla
- 1 kašika
- parmezan
- 1 kašika
- maslo

- U manjoj zdjeli pomiješajte ulje sa octom, lukom, bijelim lukom, sol i biberom. Dodajte mahune i dobro promiješajte.
- Prespite smjesu u podmazanu posudu za pečenje.
- Pomiješajte prezlu sa parmezanom i maslom. Pospite preko mahuna i stavite u pećnicu.
- Pecite 15 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
- Izvadite i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!