- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 75 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 18.1.2011
- 8 komad
- pljeskavice
- 3 šolja
- cheddar sir
- 1 šolja
- velveeta sir
- 1 šolja
- junetina
- 1 glavica
- Crveni luk
- 7 komad
- Jaja
- 1 šolja
- mlijeko
- 1/2 kašičica
- Sol
- 1/4 kašičica
- Biber
- 1/2 kašičica
- senf

- Poredajte pljeskavice u podmazanu posudu za pečenje. Pospite sirom, kuhanom junetinom i lukom.
- U zdjeli dobro umutite jaja, mlijeko, sol, senf i biber.
- Prelijte pljeskavice s dobivenom smjesom, poklopite, stavite u pećnicu i pecite 60 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
- Skinite poklopac i pecite još 15 minuta.
- Izvadite iz pećnice i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!