Zapečeni ananas i hljeb

Služi: 1 osobuKuhanje: 45 minutaPriprema: 5 minuta
Zapečeni ananas i hljeb

Sastojci

Maslo:
100 grama
Šećer:
3/4 šolje
Jaja:
4 komada
Konzervisani ananas:
1 konzerva
Hljeb:
5 kriški

Instrukcije

  1. Umutite maslo i šećer a zatim dodajte jaja, ananas i hljeb.

  2. Promiješajte i prespite u podmazanu posudu za pečenje.

  3. Pecite u pećnici 45 minuta na temperaturi od 170 °C.

  4. Izvadite iz pećnice i poslužite.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.