- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 90 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 24.9.2013
- 2 konzerva
- konzervisani grah
- 1 kašika
- voda
- 1 kašičica
- kukuruzni škrob
- 1/2 šolja
- kečap
- 2 kašika
- Šećer
- 2 kašika
- ocat
- 4 kašika
- luk
- 2 komad
- govedina
- 1/2 kašičica
- senf
- 1/4 kašičica
- Sol
- 1/7 kašičica
- Biber
- 1/7 kašičica
- bijeli luk u prahu

- Predhodno zagrijte pećnicu na 170 stepeni.
- Stavite grah u posudu za pečenje.
- U manjoj posudi pomiješajte kukurzni škrob s vodom i kada se otopi dodajte u posudu s grahom.
- Umiješajte kečap, ocat, šećer, mljeveni luk, meso, sol, biber i bijeli luk u prahu.
- Poklopite i stavite u pećnicu.
- Pecite 90 minuta uz povremeno miješanje, svakih 30 minuta.
- Izvadite iz pećnice, ostavite 5 minuta da se ohladi a zatim poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!