Zapečeni krompir sa gljivama i cheddar sirom

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
55 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Predjela
Postavio
Postavljeno
4 komad
Krompir
1 šolja
cheddar sir
300 ml
konzervisana krem supa od gljiva
1/2 kašičica
paprika
1/4 kašičica
Biber
Zapečeni krompir sa gljivama i cheddar sirom
  1. Stavite krompir u podmazanu posudu za pečenje a zatim pospite sa sirom.
  2. Pomiješajte u zdjeli supu sa paprikom i biberom pa prelijte preko krompira i sira.
  3. Poklopite, stavite u pećnicu i pecite 45 minuta na temperaturi od 200 stepeni, skinite poklopac i pecite još 10 minuta ili dok krompir ne omekša.
  4. Izvadite i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*