Zapečeni krompir sa lukom, paprikom i sirom

Vrijeme pripreme
6 minute
Vrijeme kuhanja
40 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
6 komad
Krompir
400 ml
konzervisana krem supa od gljiva
1 šolja
Vrhnje
1 glavica
Crveni luk
1 komad
paprika
1/2 šolja
cheddar sir
2 šolja
corin flakes
1/4 šolja
maslo
Zapečeni krompir sa lukom, paprikom i sirom
  1. U većoj zdjeli pomiješajte krompir, supu, vrhnje, luk, papriku i sir. Prespite u podmazanu posudu za pečenje.
  2. Pomiješajte corin flakes sa maslom i pospite preko smjese sa krompirom.
  3. Stavite u pećnicu i pecite 40 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
  4. Izvadite i poslužite odmah.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*