- Vrijeme pripreme
- 6 minute
- Vrijeme kuhanja
- 40 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 14.2.2011
- 1 šolja
- majoneza
- 1 šolja
- Crveni luk
- 1 kašika
- parmezan
- 1/4 kašičica
- bijeli luk u prahu
- 1 šolja
- švicarski sir
- 1 po potrebi
- peršun
- 1 po potrebi
- keks

- U zdjeli pomiješajte majonezu, crveni luk, bijeli luk u prahu, švicarski sir i parmezan.
- Prespite mješavinu u podmazanu posudu za pečenje.
- Pecite u pećnici 40 minuta na temperaturi od 160 stepeni.
- Izvadite iz pećnice, pospite peršunom i poslužite uz keks.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!