Zapečeni luk sa majonezom i sirom

Vrijeme pripreme
6 minute
Vrijeme kuhanja
40 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Predjela
Postavio
Postavljeno
1 šolja
majoneza
1 šolja
Crveni luk
1 kašika
parmezan
1/4 kašičica
bijeli luk u prahu
1 šolja
švicarski sir
1 po potrebi
peršun
1 po potrebi
keks
Zapečeni luk sa majonezom i sirom
  1. U zdjeli pomiješajte majonezu, crveni luk, bijeli luk u prahu, švicarski sir i parmezan.
  2. Prespite mješavinu u podmazanu posudu za pečenje.
  3. Pecite u pećnici 40 minuta na temperaturi od 160 stepeni.
  4. Izvadite iz pećnice, pospite peršunom i poslužite uz keks.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*