- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 30 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 18.4.2013
- 4 komad
- paradajz
- 8 šolja
- hljeb
- 3 šolja
- mozzarela
- 4 šolja
- govedina
- 1/2 šolja
- celer
- 1/2 šolja
- maslo
- 1/2 glavica
- Crveni luk
- 2 komad
- Jaja
- 1/2 kašičica
- bijeli luk u prahu
- 1/2 kašičica
- origano

- Poredajte 2/3 paradajza u podmazanu posudu za pečenje.
- U većoj zdjeli pomiješajte hljeb sa 2 šolje sira, govedinom, maslom, celerom, crvenim lukom, jajima, bijelim lukom, origanom i soli. Prelijte preko paradajza.
- Poredajte preostali paradajz po vrhu i pospite sa preostalim sirom.
- Stavite u pećnicu i pecite 30 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
- Izvadite i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!