Zapečeni pileći fileti

Sastojci
Instrukcije
Predhodno zagrijte pećnicu na 190 °C.
Začinite piletinu sa bijelim lukom u prahu.
U zdjeli pomiješajte maslo, papriku, sok od limuna.
Premažite filete s dobivenom smjesom a zatim stavite u posudu za pečenje.
Prekrijte folijom i pecite 30 minuta ili dok fileti ne omekšaju uz povremeno premazivanje s napravljenom smjesom.
U drugoj zdjeli pomiješajte vrhnje, supu, gljive i papriku.
Prelijte preko fileta posljednih 15 minuta pečenja.
Izvadite iz rerne i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.