- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 60 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 28.1.2011
- 300 ml
- konzervisana krem pileća supa
- 300 ml
- konzervisana krem supa od gljiva
- 2 šolja
- Vrhnje
- 3/4 šolja
- bijelo vino
- 1/2 glavica
- Crveni luk
- 1 šolja
- gljive
- 1/2 kašičica
- bijeli luk u prahu
- 1/2 kašičica
- Sol
- 1/4 kašičica
- Biber
- 6 komad
- Pileći fileti
- 1 po potrebi
- peršun
- 1 po potrebi
- kuhana riža

- U posudu za pečenje dodajte supe, kiselo vrhnje, vino, luk, gljive i začine.
- Poredajte piletinu po vrhu pa stavite u pećnicu.
- Pecite 60 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
- Izvadite iz pećnice, pospite peršunom i poslužite uz rižu.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!