- Vrijeme pripreme
- 6 minute
- Vrijeme kuhanja
- 25 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 5.7.2013
- 1 komad
- goveđi odrezak
- 1 po potrebi
- Jaja
- 1 po potrebi
- mlijeko
- 1 po potrebi
- Prezla
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 1 po potrebi
- parmezan
- 1 po potrebi
- Maslinovo ulje
- 1 po potrebi
- konzervisani umak za pizzu
- 1 po potrebi
- mozzarela
- 1 po potrebi
- parmezan

Poslužite uz hljeb sa bijelim lukom.
- Umiješajte narezani odrezak u jaje a zatim u mlijeko, prezlu i parmezan. Začinite sa soli i biberom.
- Zagrijte ulje u tavi, dodajte meso i pecite dok ne dobije smeđu boju.
- Stavite zapečeno meso u posudu za pečenje.
- Prelijte s umakom za pizzu, pospite s mozzarellom i parmezanom pa stavite u pećnicu.
- Pecite dok se sir ne rastopi.
- Poslužite uz hljeb sa bijelim lukom.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!