Zapečeni rezanci sa tunjevinom

Kategorije:

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
35 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
1 kašičica
Crveni luk
1 kašika
maslo
1 konzerva
konzervisana krem supa od gljiva
1/3 šolja
mlijeko
200 g
tunjevina
2 šolja
kuhani rezanci
Zapečeni rezanci sa tunjevinom
  1. Zagrijte maslo u tavi, dodajte luk i dinstajte dok luk ne omekša.
  2. Umiješajte supu, mlijeko, tunjevinu i rezance.
  3. Prespite smjesu iz tave u podmazanu posudu za pečenje.
  4. Pecite u pećnici 25 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
  5. Izvadite i poslužite toplo.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*