- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 35 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 21.3.2013
- 1 kašičica
- Crveni luk
- 1 kašika
- maslo
- 1 konzerva
- konzervisana krem supa od gljiva
- 1/3 šolja
- mlijeko
- 200 g
- tunjevina
- 2 šolja
- kuhani rezanci

- Zagrijte maslo u tavi, dodajte luk i dinstajte dok luk ne omekša.
- Umiješajte supu, mlijeko, tunjevinu i rezance.
- Prespite smjesu iz tave u podmazanu posudu za pečenje.
- Pecite u pećnici 25 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
- Izvadite i poslužite toplo.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!