Zapečeni špinat

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
45 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Predjela
Postavio
Postavljeno
1/2 šolja
maslo
200 g
svježi sir
1 konzerva
Francuska supa od luka
1 po potrebi
Prezla
400 g
Špinat
Zapečeni špinat
  1. Rastopite maslo u tavi.
  2. Dodajte špinat, sir i supu od luka i promiješajte.
  3. Prespite u posudu za pečenje.
  4. Pospite s prezlom i pecite 45 minuta na temperaturi od 150 stepeni.
  5. Izvadite iz pećnice i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*