Zelene jegulje na majčinoj dušici

Služi: 1 osobuKuhanje: 30 minutaPriprema: 2 minuta
Zelene jegulje na majčinoj dušici

Sastojci

Zelene jegulje:
1 kilogram
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Majčina dušica:
1 komad
Ulje:
Po želji

Instrukcije

  1. Jegulju izrezati na porcije.

  2. Začinite sa soli i biberom.

  3. Premažite roštilj na drveni ugalj s uljem i obložite ga grančicama majčine dušice.

  4. Stavite porcije ribe na roštilj i pecite 15 minuta sa svake strane.

  5. Poslužite uz miješanu salatu.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.