Zelene jegulje na majčinoj dušici

Vrijeme pripreme
2 minute
Vrijeme kuhanja
30 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
1 kg
zelene jegulje
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
Biber
1 komad
majčina dušica
1 po potrebi
ulje
Zelene jegulje na majčinoj dušici
  1. Jegulju izrezati na porcije.
  2. Začinite sa soli i biberom.
  3. Premažite roštilj na drveni ugalj s uljem i obložite ga grančicama majčine dušice.
  4. Stavite porcije ribe na roštilj i pecite 15 minuta sa svake strane.
  5. Poslužite uz miješanu salatu.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*