Zeleni umak u kiselom vrhnju

Vrijeme pripreme
5 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Prilozi
Postavio
Postavljeno
2 kašika
luk vlasac
2 kašika
peršun
1 kašika
estragon
2 kašika
Bosiljak
1 kašika
metvica
3 komad
fileti inćuna
1 kašičica
luk kozjak
2 kašika
sok od limuna
1/4 šolja
majoneza
3/4 šolja
kiselo mlijeko
Zeleni umak u kiselom vrhnju
  1. U blender dodajte luk vlasac, peršun, estragon, bosiljak, metvicu, inćune, luk kozjak, limunov sok i majonezu.
  2. Miješajte dok ne dobijete glatku smjesu, oko 1 minutu.
  3. Prespite u zdjelu i dodajte kiselo vrhnje.
  4. Poklopite s folijom i čuvajte u frižideru prije posluživanja.
  5. Poslužite uz čips ili povrće.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*