- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Prilozi
- Postavio
- Postavljeno
- 4.9.2010
- 2 kašika
- luk vlasac
- 2 kašika
- peršun
- 1 kašika
- estragon
- 2 kašika
- Bosiljak
- 1 kašika
- metvica
- 3 komad
- fileti inćuna
- 1 kašičica
- luk kozjak
- 2 kašika
- sok od limuna
- 1/4 šolja
- majoneza
- 3/4 šolja
- kiselo mlijeko

- U blender dodajte luk vlasac, peršun, estragon, bosiljak, metvicu, inćune, luk kozjak, limunov sok i majonezu.
- Miješajte dok ne dobijete glatku smjesu, oko 1 minutu.
- Prespite u zdjelu i dodajte kiselo vrhnje.
- Poklopite s folijom i čuvajte u frižideru prije posluživanja.
- Poslužite uz čips ili povrće.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!